donderdag 20 oktober 2011

Een jaar geleden...

Het allemaal,
Zoals wel erg duidelijk zal zijn, ik ben hier al even niet meer geweest ;-)

Vorig jaar op 20 okt speelden er zich dit af: http://leukologics.blogspot.com/2010_10_20_archive.html en stond mijn leven eigenlijk nog voor 110% uit overleven.
Vandaag, een jaar later, kan ik zeggen dat mijn leven juist bestaat uit leven! Ik voel me goed, mijn conditie gaat met sprongen(tjes) vooruit en heel langzaam ben ik me minder patiënt aan het voelen en veel meer mens.

Technisch gezien is de behandeling goed geslaagd, de stamcellen slaan goed aan en inmiddels besta ik voor het overgrote deel (mijn bloed althans) uit spaanse cellen. Hoe langer het nu goed blijft gaan, hoe kleiner de risico's worden dat er nog iets fout kan gaan.
Aan het einde van deze maand krijg ik mijn vaccinaties, die zijn een klein beetje uitgesteld omdat ik ondertussen de waterpokken (in mijn geval uitte zich dat als gordelsroos) heb gekregen en waardoor ik dus even niet gevaccineerd mocht worden.


Er is veel gebeurd in een jaar, (ik las net trouwens dat Kaddafi is gedood, daar kunnen ze nu de afgelopen 42 jaar afsluiten) en het is voorbij gevlogen, maar soms merk ik dat het me bijna te lang duurt en dat ik wel weer een stukje verder zou willen zijn...nog gezonder...nog betere conditie....maar zo denken heeft niet zo veel zin, ik probeer in het nu te blijven leven...dat bevalt me tot nu toe toch het beste!!

Er staan weer andere dingen op mijn agenda dan alleen maar ziekenhuisbezoeken en pilleninneemschema's (dit woord is minstens 380 punten waard!) plannen zijn weer in de maak en er staat weer een leuke toekomst voor me klaar!

Dus als het zo door gaat, zal ik niet zo veel te melden hebben op dit blog en net als de afgelopen tijd zal het voorkomen dat ik lange tijd niets plaats. Ik ben wel actief op facebook, dus als je me toch digitaal wilt blijven volgen moet je me daar maar even op komen zoeken!

Oh, ja! Het is ook zo fijn dat ik alles weer mag eten en drinken!! Ik mag zelfs weer een biertje of een wijntje drinken! Dat kunnen niet veel mensen zeggen die pas 1,5 jaar zijn ;-) toch?


Greetz!
Bram