maandag 10 mei 2010

Update: maandag 10 mei 2010

De afgelopen dagen heb ik grote sprongen gemaakt, ik voel me weer goed en begin mijn smaak weer terug te krijgen en dus ook weer zin in eten te krijgen. Lichamelijk nog niet fit natuurlijk, maar ik heb wel duidelijk meer energie om weer eens wat te kunnen doen zonder dat ik na tien minuten weer in slaap val. Internet is weer leuk, tv kijken gaat weer goed (niet dat er iets te zien is) en ik kan weer staand plassen, euh, douchen ;-) en ik loop wel 15 x per dag van mijn bed naar de wc zonder duizelig te worden!! Ik denk dat ik me toch maar weer in ga schrijven voor de 7heuvelen loop.
Mijn bloedwaarden van gisteren waren ook erg fijn : HB 5,9 - leuko's 1,6 (!!) - trombo's 31, mijn leuko's zijn nu al hoger dan toen ik opgenomen werd. 
Wat mij betreft ben ik klaar om naar huis te gaan ;-) , ik heb nog wel antibioticum en kalium via mijn infuus, maar als ik even mijn eigen prognose maak dan gok ik er op dat ik toch wel aan het einde van deze week naar huis mag, althans, dan ben ik er toch echt wel helemaal klaar mee. Mooi hoe dat gaat, nu ik me goed voel kan het niet snel genoeg gaan, een paar dagen geleden was ik toch wel heel blij dat ik hier lag en durfde ik nog niet eens aan 'naar huis gaan' te denken, maar nu......laat mij maar gaan!!!
Hopelijk dat de zaalarts vandaag snel bij mij langs komt, misschien dat ik dan een kleine glimp van mijn ontslag krijg!
De zon schijnt weer vandaag!! Heerlijk om te zien, blauwe lucht en zonlicht!

Snel meer.....


Greetz,
Bram