zaterdag 15 mei 2010

Update: zaterdag 15 mei 2010

Hoi allemaal!
Wat een heerlijke dagen heb ik gehad! Alle smaken en geuren zijn inmiddels weer normaal en ik kan mijn geluk niet op dat ik alles weer mag eten en dat het ook nog smaakt zoals het er uitziet is helemaal een kadootje!!  Ik geniet buiten van alle geuren en van de vele kleuren groen, het lijkt wel alsof het dit jaar extra veel is, zo'n gevoel dat je ook hebt als je van een vakantie terug komt, maar dan 3 x meer. De bladeren lijken groter, de bloesems lijken sterker te geuren! Een super ervaring! Helaas is het wel koud aan mijn kale koppie! Ik loop zelfs binnen af en toe met een muts op ;-) hopelijk wordt het qua temperatuur ook eens lente!
Lichamelijk ben ik nog erg zwak, ik moet 's middags echt even gaan liggen, mijn energie-level is nog erg laag. In mijn hoofd heb ik energie voor 10 en ik heb overal weer zin in, mijn lijf loopt alleen wat achter, maar ik merk dat herstel in ieder geval mogelijk is en dat geeft weer hoop, ik heb zelfs al een stuk gefietst. Het is namelijk wel mijn plan om weer zo fit mogelijk het ziekenhuis in te gaan.
Komende dinsdag (18-05) heb ik weer een afspraak met mijn behandelend arts in het Radboud in Nijmegen, mijn bloedwaarden zullen gecontroleerd worden en hoogstwaarschijnlijk krijg ik ook een overheerlijke beenmergpunctie, die is nodig om te kijken wat het resultaat van de afgelopen kuur is geweest en wat de kwaliteit van mijn stam- en bloedcellen is. Het is de bedoeling dat mijn leukemie ver genoeg is teruggedrongen in mijn beenmerg, zodat je weer zou kunnen spreken van een chronische fase.
Deze resultaten zijn ook weer nodig voor het komende traject. 
Woensdag (19-05) heb ik een afspraak met mijn behandelend arts in Daniel den Hoed in Rotterdam, er moeten eventueel nog wat extra voorbereidende onderzoeken gedaan worden en afhankelijk van mijn conditie moeten er eventueel nog wat onderzoeken die eerder al gedaan waren, nog een keer over gedaan worden. Verder bestaat de afspraak uit een informatief gesprek over de transplantatie. Waarschijnlijk krijg ik dan ook een tijdslijn te zien zodat ik me iets specifieker kan gaan voorbereiden. Hopelijk mag ik nog een paar weekjes thuis genieten!!

Nu ga ik lekker eten....een ovenschotel met heel veel tomaat, courgette, broccoli, sjalotje, knoflookje, rozemarijn, thijm, zout en peper, veel olijfolie, kipfilet en stokbrood uit de oven om te dippen........mmmm :-p

Later meer!

Greetz,
Bram