vrijdag 3 september 2010

sneak preview...

Stiekem was ik gisteren rond een uur of 19.00uur een beetje teleurgesteld dat m'n arts niet had gebeld, "maar ja, dan zal het vrijdag wel komen" dacht ik nog...
...maar rond 22.00uur had ik een gemiste oproep en vlak daarna een voicemailberichtje...en dat was dus mijn arts! Ze was haar poli afspraken voor vandaag nog aan het voorbereiden en bedacht zich in één keer dat ze me nog had moeten bellen, geweldig dat ze dat ook gewoon nog zo laat deed! En achteraf is het fijn dat ik het telefoontje miste want dat voicemailtje heb ik nu al een paar keer afgeluisterd namelijk ;-)
Ik zie het als een soort "sneak preview" wat betreft de eerste en komende belangrijke resultaten...

Ik citeer even het belangrijkste gedeelte uit het voicemailtje:

"...het beenmerg is veel beter beoordeelbaar dan een maand geleden en we hebben geen aanwijzingen gevonden dat de leukemie actief is, dus het ziet er eigenlijk goed uit..."

Je kunt begrijpen dat ik, ondanks dat het nog helemaal niets zegt over het resultaat van de transplantatie en over welke cellen er nu aan het groeien zijn, wel even flink stond te glunderen van blijdschap!! Dit geeft heel even weer wat energie en die had ik best wel nodig!

Nu afwachten op de rest van de resultaten...die gaan de doorslag geven, maar door dit bericht heb ik wel even een positieve "boost" gekregen en een bevestiging van m'n vertrouwen, daar kan ik wel weer even op teren.

Gisteren ben ik ook nog bij de fysiotherapeut geweest, daar heb ik "lymfoedeemtherapie" gekregen. Vanaf volgende week ga ik dat (waarschijnlijk twee keer in de week) krijgen, in combinatie met een licht herstelprogramma en hopelijk ben ik dan inderdaad een beetje mobieler over een niet al te lange tijd!


Volgende week woensdag weer op controle in Rotterdam, als er voor die tijd nieuws is laat ik het weten!


Greetz,
Bram