dinsdag 11 mei 2010

Update: dinsdag 11 mei 2010

En eindelijk mag ik naar huis!!
Gisteren overleg gehad met de zaalarts en mijn behandelend arts en gelukkig tot de conclusie gekomen dat ik naar huis mag! Het hing af van het antibioticum tegen de gist, die moet ik thuis blijven gebruiken en dus moest er even gezocht worden naar een "pillen-versie".  Ook moet mijn kalium-gehalte iets hoger zijn en nu ben ik flink wat tomatensap aan het drinken om daar aan mee te helpen. 
Mijn infuus is er gistermiddag uitgehaald dus ik heb vannacht weer twee kanten op kunnen slapen ;-) Ik had nog een leuke gewaarwording, ik moest naar de wc, dus ik begon al alle stekkers van mijn kerstboom uit de muur te halen om daarmee naar de wc te lopen, maar ik zat al niet meer aangesloten, haha, zo snel raak je dus geconditioneerd!
Het is onwerkelijk om te beseffen dat ik straks weer naar buiten mag, ik ben zo benieuwd naar alle geuren en kleuren!!!

Al met al toch nog best wel snel door de kuur heen gefietst, ongelooflijk hoeveel een lichaam aan kan en hoe snel je kunt herstellen uit een gruwelijke dip. Het zijn steeds kleine wondertjes. Nu kan ik even een paar weekjes thuis herstellen en dan naar Rotterdam, weer een spannende tijd tegemoet.

Maar first things first! Naar huis!!! Ga nu mijn spulletjes inpakken.....


Greetz,
Bram