zaterdag 17 juli 2010

Update: zaterdag 17 juli 2010

Hey allemaal! Ik ben er nog hoor!
Even een korte update, mijn energie-level is nagenoeg nul.
De afgelopen week ben ik flink te pakken genomen door een voorhoofdsholte ontsteking, flinke koorts, misselijk, totaal futloos en dus bijna alleen maar liggen en slapen. De energie die ik nog had is geheel verbruikt, dus met het fietsen kan ik weer opnieuw beginnen! Ben ook zo goed als gestopt met eten, op wat yoghurt na, anders kan ik die lading pillen namelijk niet innemen, heb echt geen honger en ook geen zin in eten meer, hopelijk komt dat ook snel weer terug.
Doordat ik echt geen kracht had om überhaupt helder te denken, was ik helaas ook echt niet in staat om binnen de lijntjes te typen, vandaar deze late update!
Ondertussen is er wel het e.e.a. aan het gebeuren in mijn bloed, de uitslagen van gisteren waren : HB 5,4 - Trombo's 15 (waarschijnlijk vandaag of morgen weer een transfusie) - Leuko's 0,17 en de Neutro's zijn weer te meten!!! namelijk 0,13. Er is dus een beweging begonnen, hopelijk zet dit door in een duidelijke stijgende trend! En dan natuurlijk hopen dat het de donorcellen zijn! Voor nu is het even een positief nieuwtje.

Oh ja, en mijn haar begint er weer van alle kanten af te vallen, mijn kussen heeft 's ochtends vaak meer haar dan ik ;-)

Voor de vierdaagsewandelaars: heeeel veel succes!
En voor de wandelaars die meedoen aan de vierdaagse actie van de stamceldonorbank: Jullie zijn nu al helden!!!! Hopelijk halen jullie veel geld op voor dit mooie doel en kunnen jullie nog meer mensen inspireren om geld te geven of om natuurlijk: donor te worden!!


Kijk nog eens op deze site voor meer info: Vierdaagse Actie 2010

Klap dus extra hard als je iemand voorbij ziet lopen met zo'n mooi blauw shirt!! (Je kunt het shirt ook als niet-loper kopen overigens, via de link hierboven zie je hoe je er aan kunt komen)
Mijn ogen vallen alweer bijna dicht, hopelijk tot sneller!

Greetz,
Bram