maandag 29 maart 2010

Update: maandag 29 maart 2010


Vandaag weer in het Radboud geweest voor controle. Eigenlijk zou ik een beenmergpunctie krijgen, maar die is niet doorgegaan omdat het waarschijnlijk is dat er komende woensdag in Rotterdam ook een gedaan moet worden. Dus voor vandaag een opluchting, ik zie er namelijk altijd erg tegen op. 
Mijn bloedwaarden van vandaag waren op zich niet slecht (HB 7,2 - leuko's 1,1 - trombo's 202) alleen mijn leuko's zijn erg laag dit keer, dus ik moet nog meer letten op het gevaar van infectie. Ik moet dus nu nog meer oppassen met verkouden en/of grieperige mensen om me heen en niet in openbare ruimtes met veel mensen verblijven om zoveel mogelijk het risico uit te sluiten. Ik heb voor de zekerheid een kuur antibiotica (amoxicilline) meegekregen voor het geval dat ik ineens koorts o.i.d. krijg.
Verder nog even gepraat over de komende tijd en mijn arts denkt dat er al in de komende weken gestart kan worden met de (voor)behandeling omdat er in zijn optiek (en ook in die van mij) niet te lang gewacht kan worden, het risico dat het verslechtert neemt namelijk steeds meer toe naar mate we langer wachten, maar woensdag krijgen we daar waarschijnlijk meer zekerheid over.

Dus woensdag meer....

Greetz, 
Bram