zondag 25 juli 2010

Update: zondag 25 juli 2010

Hey allemaal!
Helaas heb ik niet heel veel nieuws te brengen. De ontsteking is gelukkig helemaal weg en op wat misselijkheid (van de medicatie) na voel ik me gelukkig weer iets meer mens. Mijn bloedwaarden lijken even opnieuw de dip ingegleden te zijn, mijn leukocyten waren gisteren nog maar 0,05 en de neutro's zijn nog steeds niet te meten. Het is nu wel echt de bedoeling dat er komende week iets gaat gebeuren, ik hoop alleen niet dat het van die luie cellen zijn! Ik had stiekem gehoopt met de intocht van de vierdaagse naar huis te kunnen, maar dat is me dus niet gelukt, nu ga ik voor volgend weekend, laten we hopen dat ook dat niet weer een "dood maken met een blije mus" situatie wordt!
De waarden van het Hb en de trombo's schommelen steeds, maar dalen vooral en ik heb voor beide al weer een transfusie gehad.
Morgen krijg ik die ook weer omdat de waarden wederom gedaald zijn. Door de lage trombo's en de druk van het braken heb ik nu spiderman-ogen, alles wat wit was is nu bloedrood, best stoer ;-).

 Binnenkort weer in Nijmegen!

Mijn hongergevoel begint een heel klein beetje terug te komen, helaas daarmee ook de zin in krakende verse salades, tomaat, paprika, komkommer, feta, pasta..............sjlp! Nog even wachten! Hou het nog even bij de tosti's, de tomatenbouillon en de calorieën-shakes.

Gisteren heb ik weer 5 minuten gefietst, heeeeel langzaam, maar wél gedaan! Stukje bij beetje is mijn lijf een klein beetje aan het herstellen geslagen, dus als mijn bloedwaarden en die nieuwe stamcellen zich daar nou lekker bij aansluiten......


Als er nieuws is horen jullie het.....

Greetz,
Bram