maandag 15 maart 2010

update: maandag 15 maart 2010

Na een week flink zenuwachtig geweest te zijn vanmorgen naar het ziekenhuis geweest in de hoop te horen of er geschikte (matchende) navelstrengbloeddonoren zijn.
Helaas nog geen volledige zekerheid, maar wel een mogelijkheid (!) aldus mijn arts. Hij kreeg dit bericht pas vanmorgen vanuit het lab en had daardoor nog niemand " live" gesproken, maar voor nu is het goed nieuws! Zelf versta ik hieronder dat er in de database een potentiële match gevonden is, maar dat die nog verder getypeerd moet worden. Hopelijk dat ik in de loop van deze week meer te weten kom.
Mijn bloedwaarden (hb 7,3 - leuko's 1,6 (onderverdeling nog hetzelfde) - trombo's 192) waren niet heel erg veel veranderd vergeleken met vorige week en daaruit kunnen we zien dat de Nilotinib in ieder geval zijn werk begint te doen, maar het is nog te vroeg om te zeggen dat het me in een tweede chronische fase kan brengen. Het zou kunnen zijn dat daar een chemokuur voor nodig is indien er geschikte donoren gevonden zijn en alvorens ik het transplantatietraject in ga.


Ik hou jullie op de hoogte! (I'll keep you on the hight! ;-) )
Greetz, Bram