donderdag 11 november 2010

Een klein beetje rust...

Het lijkt allemaal weer een beetje rustiger te worden. 
De uitslagen van gisteren waren eigenlijk best positief, mijn huid ziet er mooi rustig uit, dus de Graft versus Host lijkt nu echt gedoofd te zijn en daarom is nu de prednison weer verlaagd :-) (naar 2 x 10 mg per dag).
Mijn bloedwaarden zijn ook best goed nu (HB: 6,6 ; Leuko's: 5,9 ; Neutro's: 3,8 ; Trombo's: 83). 
De longfoto's van gisteren gaven aan dat de schimmelinfectie langzaam aan het afnemen is, de Voriconazol begint nu dus z'n werk te doen. 
Ook uit de lumbaalpunctie is tot nu toe niets gevonden waarmee de oorzaak van mijn slapende linkerkant verklaart kan worden, niets engs dus, maar het blijft nog even door filosoferen over waar het dan wel vandaan kan komen, mijn gevoel gaat toch nog steeds naar de hernia, ondanks de onwaarschijnlijkheid.
Mijn hoestje is sinds gisteren ook iets afgenomen gelukkig. Ik voel me nog een beetje "grieperig", maar dat lijkt iets af te nemen, vandaag ben ik al weer iets helderder dan gisteren.

Volgende week ga ik voor het eerst (na de transplantatie) weer op controle bij mijn hematoloog in het Radboud in Nijmegen, dat geeft ook een rustiger gevoel (de uistlagen worden dan naar mijn arts in Rotterdam gestuurd, zodat ik niet op en neer hoef te reizen! Lang leve de samenwerking tussen artsen uit verschillende ziekenhuizen!!!). Over twee weken wel weer naar Daniel den Hoed, dan zie ik zowel mijn hematoloog als de neuroloog.

Tja, dus een klein beetje meer rust lijkt het wel...
Hopelijk zet het door!!

Greetz,
Bram


Vandaag lekker uitwaaien?! Storm op komst!