woensdag 11 augustus 2010

Korte snelle update.

Anders dan anders schrijf ik even een snel en kort berichtje.
Over mijn eerste dagen thuis zal ik later nog eens uitbreiden, lichamelijk erg zwaar maar emotioneel geweldig fijn!
Alleen is er helaas vanmiddag plotseling een eind gekomen aan m'n "thuis zijn" en lig ik nu aan het infuus, weer in Rotterdam in de Daniel den Hoed kliniek (op dezelfde kamer nota bene!).
We waren vanmorgen al vroeg op pad richting Rotterdam voor mijn controle op de polikliniek, alles (bloedwaarden. graft versus host, etc) was goed en viel binnen de veiligheidsnormen dus zijn we weer naar huis gereden, maar net twee uur thuis belde mijn arts met het nieuws dat mijn nierfunctie toch dusdanig verstoord was dat ze het niet veilig vond om nog langer thuis te blijven zonder actie. Mijn nieren hebben veel te verduren met de medicatie en vooral de combinaties van verschillende medicatie en ik wist dat ik daarvoor mijn nieren goed moet "spoelen" door heel veel te drinken per dag, maar schijnbaar was het nu echt nodig om dat via infuus te doen.
Nu dus afwachten tot mijn nierfunctie voldoende hersteld is, ik weet niet precies hoe lang het gaat duren, maar het wordt denk ik wel een weekje bivakkeren hier. :-(

Als er nieuws is, probeer ik het z.s.m. te laten weten!

Greetz,
Bram