donderdag 30 september 2010

Even kort door de bocht...

Vanmiddag zijn we "even" in Rotterdam geweest. "Even" omdat we denk ik maar een uurtje binnen in het ziekenhuis geweest zijn, maar na ongeveer 3 uur (heen en terug) in de auto te hebben gezeten viel dat "even" toch weer mee.
Er waren eigenlijk geen echte nieuwtjes. De afgelopen week is mijn huid steeds meer aangedaan door de Graft Versus Host, dus dat was eigenlijk het belangrijkste voor vandaag om te bespreken.
De arts (vandaag niet mijn eigen arts) heeft mijn huid goed bekeken en met zijn bevindingen gaat hij mij morgen bespreken met mijn eigen arts en het team, zodat er een passende oplossing gevonden kan worden tegen de Graft Versus Host.
Mijn arts zal mij morgen bellen met hopelijk een goed plan. Het wordt waarschijnlijk een overstap op een alternatief voor Myfortic en het zou ook nog kunnen zijn dat toch de prednison nog verhoogd moet worden om net wat meer te kunnen onderdrukken. Dat doen ze natuurlijk liever niet, maar de kans zit er in dat het noodzakelijk is, ondanks de bijwerkingen.

Maar even wachten tot morgen dus...



Mijn bloedwaarden waren weer goed Hb: 6,3 ; Trombo's: 100  en de Leuko's: 7,1 (de neutro's waren nog niet gemeten in het lab, zo snel waren we)

I'll keep you on the hight!

Greetz,
Bram